Kezdőlap 9 Esemény 9 XXIV. Közlekedésfejlesztési és beruházási Konferencia

XXIV. Közlekedésfejlesztési és beruházási Konferencia

Időpont: 2024/04/16-2024/04/18

Helyszín: Bükfürdő

Szervező: Vas Megyei Területi Szervezet

Programok

A Közlekedéstudományi Egyesület 2024. április 16-18. között rendezi meg Bükfürdőn a XXIV. Közlekedésfejlesztési és beruházási konferenciát.

 

Egyéb információk

FELHÍVÁS ELŐADÁS MEGTARTÁSÁRA
XXIV. KÖZLEKEDÉSFEJLESZTÉSI ÉS BERUHÁZÁSI KONFERENCIA
BÜKFÜRDŐ, 2024. ÁPRILIS 16-18.

A konferencia harmadik napján lehetőséget kívánunk nyújtani a magyar közlekedés fejlesztési lehetőségei, tervezési, kivitelezési projektek tapasztalatai, új technológiák vagy közlekedésbiztonság témával foglalkozó cégeknek, tervezőknek, kivitelezőknek előadás tartására kiemelten az alábbi témakörökben:

– új építési megoldások és technológiák
– folyamatban lévő és megvalósult kivitelezési munkák tapasztalatai
– méréstechnika és minőségbiztosítás
– közlekedési létesítmények tervezése

Lehetőség előadás tartására: 2024. április 18.
Jelentkezési határidő: 2024. március 08.

Jelentkezés módja: az előadás rövidített leírásának, az előadás teljes anyagának (ppt formátumban), valamint az előadó rövid szakmai bemutatkozásának e-mailben történő megküldésével a stanglimre@gmail.com és a szabo.eszter@vas.kozut.hu e-mail címekre.
Kérjük a konferencián az előadást ppt-vetítéssel szóban előadni. Az előadás elkészítése szabadon választott diatípusban történhet, amit ppt vagy pptx formátumban szükséges benyújtani (prezi, pdf stb. nem elfogadható).

Az előadás időtartama: max. 25 perc, amely nem léphető túl.

Publikálás: az elfogadott előadás írásos formája – a szerkesztőkkel történő egyeztetést követően – megjelenésre kerülhet a konferencia elektronikus kiadványában. A korlátozott előadási helyek kitöltéséről a benyújtott kivonatok alapján a Szervezőbizottság dönt, melyről minden jelentkező értesítést kap legkésőbb 2024. március 18-ig.

 

A felhívásról részletesebben, a „Letölthető dokumentum” menüpontban olvashat.

 

 

FELHÍVÁS KIÁLLÍTÁSRA, TÁMOGATÁSRA
XXIV. KÖZLEKEDÉSFEJLESZTÉSI ÉS BERUHÁZÁSI KONFERENCIA
BÜKFÜRDŐ, 2024. ÁPRILIS 16-18.

A konferencián lehetőség van kiállítóként, illetve támogatóként megjelenni, amelynek részletes feltételei a „Letölthető dokumentum” menüpontban a Szándéknyilatkozat kiállítói, támogatói megjelenésről című dokumentumban találhatók.

Amennyiben kiállítóként vagy támogatóként csatlakozna a konferenciához, úgy kérjük, a Szándéknyilatkozat kiállítói, támogatói megjelenésről című dokumentumot kitöltve szíveskedjék megküldeni a szabo.orsolya@ktenet.hu, stanglimre@gmail.com és a szabo.eszter@vas.kozut.hu
címekre.

Jelentkezési határidő: 2024. március 31.

A felhívásról részletesebben, a „Letölthető dokumentum” menüpontban olvashat.