Kezdőlap 9 Esemény 9 City Rail 2021 Tudományos konferencia és a XXI. Városi Közlekedés Aktuális Kérdései c. konferencia

City Rail 2021 Tudományos konferencia és a XXI. Városi Közlekedés Aktuális Kérdései c. konferencia

Időpont: 2021/09/14-2021/09/14

Helyszín: Balatonfenyves, BKV Zrt. Továbbképzési és Szabadidő Központ

Szervező: Városi Közlekedési Tagozat

Meghívó

A Közlekedéstudományi Egyesület Városi Közeledési Tagozata a BKV Zrt.-vel együttműködésben 2021. szeptember 14-15. között megrendezi, a „City Rail – XXI. Városi közlekedés aktuális kérdései” című konferenciáját Balatonfenyvesen, a BKV Zrt. Továbbképzési és Szabadidő Központban.

A konferencia témája:
A városi közlekedés a pandémia után, új kihívások előtt

 

  • A konferencia látogathatósága védettségi kártyához kötött. 
  • A konferencián való részvétel éves kamarai képzésnek beszámítható, a képzés további részletei és költsége hamarosan elérhető lesz az oldalunkon.

Programok

A prgoram megtekintéséhez kattintson a képre. A programváltozás jogát a szervezők fenntartják!

 

Részvételi díj

KTE tag részére – 2 napra: 67. 000 Ft + Áfa / fő

NEM KTE tag részére – 2 napra: 75. 000 Ft + Áfa / fő

  • A részvételi díj tartalmazza a konferencia szervezési és étkezési költségeit, a szállásköltség külön fizetendő. A részvételi díj és szállásköltség kiegyenlítése díjbekérő alapján történik, amelyet a jelentkezés rögzítése után küldünk meg emailben.
  • A megjelölt díjak nettó összegek, azokra minden esetben 27% Áfa fizetendő.
  • Az étkezési költség a számlán külön sorban kerül feltüntetésre, az étkezés után fizetendő közterheket Egyesületünknek nem áll módjában átvállalni.
  • Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy a Jelentkezési lap kitöltésével kötelezettséget vállal arra, hogy a részvételi díjat (szállásfoglalás esetén a szállásköltséget is) befizeti abban az esetben is, ha nem vett részt a konferencián, kivéve, ha a lemondási feltételeknek megfelelően időben és írásban lemondta részvételét. A kedvezményre vonatkozó jogosultságot a szervezők ellenőrzik.
  • A számlázással kapcsolatos kérésüket kérjük, előre jelezzék, a jelentkezési lapon! Utólag sajnos nem áll módunkban a számlát módosítani!