IV. E-Mobilitás konferencia

Általános Közlekedési Tagozat
Visegrád
2019. szeptember 13.

Helyszín: Hotel Silvanus, 2025 Visegrád, Panoráma út 2.

Időpont: 2019. szeptember 13.

A Közlekedéstudományi Egyesület, a Jedlik Ányos Klaszter és a Regionális Energiagazdasági Kutatóközpont közös szervezésében idén immáron negyedik alkalommal kerül megrendezésre az e-mobilitás aktuális kérdéseit áttekintő konferencia, amelyen a szabályozói oldal, a szektorban érdekelt vállalatok, valamint a civil és akadémiai szféra képviselői osztják meg gondolataikat arról, milyen módon segíthető elő az elektromos közlekedés további fejlődése Magyarországon.

Program

2019. szeptember 13. (péntek) délelőtt

8:15-9:00 Regisztráció
9:00-9:15 A konferencia megnyitása
Dr. Felsmann Balázs, REKK Alapítvány szakmai igazgató, KTE elnökségi tag
9:15-9:45 Tiszta közlekedés a városokban - Új lehetőségek a közösségi közlekedés elektrifikációjában
A nemzeti buszstratégia keretén belül induló "Zöldbusz Program" aktualitásai
Alföldy-Boruss Márk főosztályvezető, Innovációs és Technológiai Minisztérium
9:45-11:00 A közösségi közlekedési járműpark megújítása operátori, szolgáltatói szemmel
Előadások és panelbeszélgetések Moderátor: Vígh Zoltán közkapcsolati vezető, JÁK A panel résztvevői: • Bolla Tibor, vezérigazgató, BKV Zrt • Ungvári Csaba üzemeltetési vezérigazgató-helyettes,Volánbusz Zrt. • Czikora Tamás, MOL-Group Mobilitási vezető
11:00-11:30 Kávészünet
11:30-13:00 Az infrastruktúrafejlesztés és szabályozás kihívásai
Előadások és panelbeszélgetés iparági érintettekkel az e-mobilitás elterjedéséhez szükséges infrastruktúrafejlesztésekről, a kapcsolódó üzleti modellekről és vállalataik terveiről Panelbeszélgetés Moderátor: Dr. Felsmann Balázs, REKK Alapítvány szakmai igazgató, KTE elnökségi tag A panel résztvevői: • Balogh Szabolcs, NKM Mobilitás Kft., ügyvezető • Németh Ferenc, E.ON Hungária Zrt. e-mobilitás koordinációért felelős vezető • Tóth-Fekete Róbert, MOL-Group e-Mobilitási vezető • Borvendégh Norbert, Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal, szakértő
13:00-14:00 Ebéd
14:00-15:30 Tiszta közlekedés és e-mobilitás: A közlekedésszervezők és szabályozók lehetőségei és kihívásai a közlekedési rendszerek átalakulása területén
Moderátor: Dr. Felsmann Balázs, REKK Alapítvány szakmai igazgató, KTE elnökségi tag A panel résztvevői: • Tóth Péter, közlekedési helyettes államtitkár, ITM • dr. Kerékgyártó János, vezérigazgató-helyettes, BKK • Mátyus László, Smart City vezető szakértő, Debrecen • Kiss Péter, vezérigazgató, Protheus Zrt., Paks
15:30-15:45 A konferencia zárása

A konferencia programja és az előadók felkérése szervezés alatt.

A program változtatásának jogát fenntartjuk.

 
TÁMOGATÓK:
www.eon.hu
mol.hu
   

Részvételi díj

: 0

Kedvezményes díj* 19.000 Ft/fő+Áfa: 19000

Kétnapos konferencia díj a IV. E-Mobilitás és a XIX. Városi közlekedés kérdései konferenciákra** 64.000 Ft/fő+Áfa: 64000

Kedvezményes* kétnapos konferencia díj a IV. E-Mobilitás és a XIX. Városi közlekedés kérdései konferenciákra** 59.000 Ft/fő+Áfa: 59000

Konferencia díja:   25. 000 Ft/fő+Áfa 
Kedvezményes díj*: 19. 000 Ft/fő+Áfa
Kétnapos konferencia díj a IV. E-Mobilitás
és a XIX. Városi közlekedés kérdései konferenciákra** :
64.000 Ft/fő+Áfa 
Kedvezményes* kétnapos konferencia díj a IV. E-Mobilitás
és a XIX. Városi közlekedés kérdései konferenciákra**: 
 59.000 Ft/fő+Áfa

                      

* Kedvezményes díj a KTE tagoknak, a JÁK tagoknak, valamint a REKK Alapítvány támogatóknak. A kedvezményre vonatkozó jogosultságot a szervezők ellenőrzik.

** Kétnapos díj, amely az E-Mobilitás konferencián túl biztosítja a részvételi lehetőséget a XIX. Városi közlekedési konferencia szeptember 12-i programjain, beleértve az esti fogadást is. Amennyiben mindkét napra jelentkezik, úgy azt a XIX. Városi közlekedés konferencia honlapján tudja megtenni.

 

A részvételi díj tartalmazza a konferencia szervezési és étkezési költségeit. A részvételi díj fizetési határideje a díjbekérő/számla kiállításától számított 8 nap. A megjelölt díjak nettó összegek, azokra minden esetben 27% Áfa fizetendő.

Az étkezési költséget a számlán külön sorban tüntetjük fel, az étkezés után fizetendő közterheket Egyesületünknek nem áll módjában átvállalni.

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy a Jelentkezési lap kitöltésével kötelezettséget vállal arra, hogy a részvételi díjat befizeti abban az esetben is, ha nem vett részt a konferencián. Ez alól kivételt képez, ha a lemondási feltételeknek megfelelően időben és írásban lemondta részvételét. A kedvezményre vonatkozó jogosultságot a szervezők ellenőrzik.

 

A konferenciára jelentkezni a "Letölthető dokumentumok" menüpontban található "Jelentkezési lap" kitöltésével és visszaküldésével lehet. Kérjük, hogy a kitöltött "Jelentkezési lapot" szerkeszthető, excel formátumban küldje meg a rendezveny@ktenet.hu email címre.

Jelentkező tudomásul veszi, hogy az írásban leadott és e-mailben elküldött jelentkezés megrendelésnek minősül és fizetési kötelezettséget von maga után. 

Számlázással kapcsolatos kérésüket kérjük, előre jelezzék!
Utólag sajnos nem áll módunkban a számlát módosítani!
i

Egyéb információk

Kiállítói, Támogatói lehetőségek

Kiállítók/Támogatók jelentkezését is várjuk konferenciánkra, így amennyiben bővebb információt kíván kapni a megjelenési lehetőségekről, kérjük vegye fel a kapcsolatot a KTE Titkárságán Szabó Orsolyával (szabo.orsolya@ktenet.hu, +36-1-353-2005).

 
TÁMOGATÓK:
www.eon.hu
mol.hu
   

Lemondási feltételek

  • A részvétel a konferencia előtt 15 nappal (vagy korábban):
    díjmentesen lemondható.
  • Lemondási díj a konferencia előtt 7-14 nappal:
    A teljes részvételi díj 50%-a.
  • Lemondási díj a konferencia előtt 7-0 nappal:
    A teljes részvételi díj 100%-a.

Letölthető dokumentumok