Kezdőlap 9 Esemény 9 Közlekedéstechnikai Napok – OFFICE@HOME-Konferencia

Közlekedéstechnikai Napok – OFFICE@HOME-Konferencia

Időpont: 2020/05/28-2020/05/28

Helyszín: Microsoft Teams - online tér

Meghívó

Tisztelt Közlekedéstudományi Egyesületi Tagok!
Tisztelt Érdeklődők!

 

A Közlekedéstudományi Egyesület Általános Közlekedési Tagozata és a BME-ITS tovább folytatja a 2016. évben megkezdett „Közlekedéstechnikai Napok” c. konferenciasorozatát Dr. Fónagy János KTE elnök védnöksége alatt.

Az utolsó konferenciánkról elmondhatjuk, hogy sikeresen lezajlott, ez az „Oktatás, képzés, vizsgáztatás (III. rész)” c. Konferencia 2020. március 11- én a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (Budapest, Műegyetem rkp. 3., K épület I. emelet 72 sz. terem), habár a koronavírus-helyzet itt is közbe szólt, mert Móricz Judit MÁV Zrt. Operatív HR igazgató a rendkívüli helyzet miatt már nem tudott jelen lenni és az előadását – A MÁV ZRT. MUNKAERŐ ÉS BÉRHELYZETE 2017-2020 – megtartani.

A Konferencia időszerűségét adta a KTI/KAV szervezeti változásai, az oktatás helyzete, ill. a vasúti utasításokkal kapcsolatos felvetésekre adható válaszok. A koronavírus-helyzet teljesen átírta az előre elkészített programjainkat. Reméljük, hogy a jövő időre vonatkozó programjainkat már tudjuk kezelni, amiket új időpontokra kell átszerveznünk.  

 

Szeretnénk ezt egy OFFICE@HOME-Konferencia keretében megismerni a koronavírus-helyzet MÁV Zrt. munkaerőpiacára – állás, munka, állásajánlat – gyakorolt hatását, illetve a válsághelyzettel kapcsolatos intézkedéseket.

Konferencia időpontja: 2020. május 28. 13:00 – 15:00 óra
Konferenica helyszíne: OFFICE@HOME-Konferencia: Microsoft Teams

Az online Konferenciához történő belépés érdekében kattintson ide: 
>>>BELÉPÉS A KONFERENCIÁRA 

 

 

Az online konferencia teljes egészében itt tekinthető meg.

 

 

(A sárga linkre történő kattintással lehet belépni – majd a – A(z) Microsoft Teams megnyitásakor a név megadása után lehet csatlakozni.  A Konferencia előtt érdemes kipróbálni. 2020. május  28. 12:45 előtt akkor sikeres a teszt, ha rendszer ezt írja ki: „Az értekezlet egyik résztvevője hamarosan beengedi. 12:45 után beengedi a rendszer.)

Belépési segédletek letöltése:

Programok

2020-05-28

13:00-15:00

Köszöntő: Horváth Zsolt Csaba, KTE Általános Közlekedési Tagozatának elnöke

Felkért előadók és hozzászólók:

  • Móricz Judit Operatív HR igazgató MÁV Zrt. – A home office foglalkoztatás tapasztalatai a MÁV-csoportnál
  • Vincze Teodóra HR igazgató, Rail Cargo Hungaria Zrt.
  • Veszprémi László műszaki igazgató VOLÁNBUSZ Zrt.
  • Kameniczky Ákos forgalmi és kereskedelmi igazgató VOLÁNBUSZ Zrt.