Kezdőlap 9 VK 2023 9 VK 2023. Különszám

VK 2023. Különszám

Fókuszban: A megújult Lánchíd szerepe Budapest közlekedésében

A Közlekedéstudományi Egyesület (KTE) fontosnak tartja, hogy a megújuló Lánchíd budapesti közlekedésben betöltendő jövőbeni szerepéről a meghatározó közlekedésszakmai szövetségek és független közlekedési szakemberek párbeszédet folytassanak, és szakmai véleményt alkossanak. A szakmai párbeszéd folytatásának, a véleményalkotásnak az a célja, hogy a lehetséges megoldások előnyeit-hátrányait bemutassuk a döntéshozók számára.

Ennek megvalósítása érdekében a KTE Városi Közlekedési Tagozata együttműködésben a Magyar Út- és Vasútügyi Társasággal és a Magyar Mérnöki Kamara Közlekedési Tagozatával  „A megújult Lánchíd szerepe Budapest közlekedésében” címmel 2023. április 26-án szakmai Vitafórumot tartott.

A szakmai Vitafórum felvezetéseként rendhagyó megjelenéssel jelentkezik a Városi Közlekedés: Online különszámmal. Erre már volt példa 2020-ban, a pandémia idején, akkor betördelt újságot jelentettünk meg a KTE Honlapján. Most a beérkezett kéziratokat szerkesztve, de nem betördelve jelentetjük meg. Célunk az, hogy minél gyorsabban olvasóink elé tárjuk felkért szerzőink Lánchíddal kapcsolatos véleményét.

Dr. Denke Zsolt

főszerkesztő

Impresszum

Városi Közlekedés – A Közlekedéstudományi Egyesület lapja

LIX. évfolyam (új VIII. évfolyam) Online különszám

Főszerkesztő: Dr. Denke Zsolt; Főszerkesztő-helyettes: Dr. Berki Zsolt

Szerkesztőség és kiadó: Közlekedéstudományi Egyesület

Felelős kiadó: Dr. Tóth János főtitkár Ügyvezető: Orosz Balázs

1066 Budapest, Teréz krt. 38. II. em. 235.

Tel.: +36 1 353 2005

Tel/Fax.: +36 1 353 0562

Elektronikus levélcím: info@ktenet.hu

Honlap: www.ktenet.hu

 Szerkesztőbizottság: Dr. Berki Zsolt, Dr. Dabóczi Kálmán, Dr. Denke Zsolt, Dobrocsi Tamás,
Dr. Felsmann Balázs, Dr. habil. Horváth Balázs, Dr. Kormányos László, Nemecz Gábor, Magda Attila, Molnár László Árpád, Dr. Szeri István, Dr. Tóth János; Olvasószerkesztő: Pirityi András

HU ISSN 0133-0314

A nyomtatott lap megrendelhető a www.ktenet.hu oldalon, valamint megvásárolható a KTE székhelyén.

A nyomtatott lap ára 1200 Ft, KTE tagoknak 600 Ft, amelyhez postázási igény esetén a kézbesítés díja hozzáadódik. A kedvezményes ár csak előfizetéskor, illetve a KTE-ben vásárláskor érvényesíthető.