Kezdőlap 9 Partnerek 9 Hídtechnika Hídépítő, Karbantartó és Szigetelő Kft.

Hídtechnika Hídépítő, Karbantartó és Szigetelő Kft.

A Hídtechnika Hídépítő, Karbantartó és Szigetelő Kft. 1991-ben alakult. 

Cégünk létrehozását az indokolta, hogy megnövekedett az igény a hídépítési és mélyépítési létesítmények egyre korszerűbb szigetelésére, valamint korrózióvédelmére. 
A hídszigetelések területén többféle megoldást kínálunk partnereinknek akár vasbeton-, akár acélhidakra. A szórt műanyag fóliaszigeteléssel, a kent szigetelési rendszerekkel, a bitumenes lemezszigeteléssel, valamint ezek kombinációival, szakszerű kivitelezéssel tartós szigetelést garantálunk megrendelőinknek.
A hídszigetelésekhez kapcsolódóan vállalkozunk a hidak, más közlekedésépítési és egyéb mérnöki szerkezetek teljes körű felületvédelmére, só- és korrózióvédő, valamint festési munkákra. 
Kivitelezési munkáink szerves részét képezik a komplett hídépítési és hídfelújítási munkák is.
Ezen túlmenően beton injektáló és betonszóró berendezéseinkkel vállaljuk hídpillérek, alaptestek, támfalak és hasonló szerkezetek komplett javítását, felújítását. 
Tervezéstől, a bontási, építési feladatoktól, a helyreállítási, szigetelési, felületvédelmi munkákon át egészen a hídkörnyezet rendezéséig vállalunk komplex hídrehabilitációs munkákat. 
Tevékenységünkben egyre nagyobb a szerepe az önállóan elvégzett, teljes körű hídépítéseknek is.
A korszerű műanyag szigetelő lemezekkel környezetvédelmi depóniák szigetelésére is vállalkozunk, késztünk ipari padlóburkolatokat, valamint zajvédő falakt.
Az a célunk, hogy korszerű anyagokkal és berendezésekkel, minél többféle modern technológia alkalmazásával megtartsuk az eddig elért minőségi színvonalat.
Hídtechnika Kft. 1997-ben hozta létre minőségbiztosítási rendszerét, melyet az MSZ EN ISO 9001:2000 szabványnak megfelelően működtet. A TÜV NORD Kft. 2007. november 06-án auditálta az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány szerinti környezetközpontú irányítási rendszerünket.
A két szabványt összehangoló integrált irányítási rendszerünk a minőségi szempontok mellett előtérbe helyezi a napjainkban mindinkább hangsúlyossá váló környezeti szempontokat, biztosítva a cég környezeti teljesítményének javítását.