Kezdőlap 9 Partnerek 9 GA Magyarország Kft.

GA Magyarország Kft.

A GA Magyarország Kft. a hazai piacon 1994 óta kínál megbízóinak gyors és rugalmas megoldásokat  a villamos energia elosztó és távközlő hálózatokon. Tevékenységi körünk a kisfeszültségű fogyasztók hálózatra csatalakoztatásától a városi  elektromos infrastruktúra kiépítésen át egészen a nagyfeszültségű távvezetékek, kábelek és alállomások létesítéséig nem csupán új beruházások megvalósítását, hanem rekonstrukciókat, üzemzavari hibaelhárítást és méréstechnikai szolgáltatásokat is magába foglal.
Tevékenységi körünkbe tartoznak a közlekedési energiaellátási feladatot érintő területen a nagyvasúti vontatási alállomások és városi közlekedési áramátalakító állomások, valamint a kapcsolódó kábelhálózatok tervezési és kivitelezési munkái.
Városi közlekedés számára kínáljuk középfeszültségű, egyenáramú kapcsoló-berendezések, kisfeszültségű főelosztók, vontatási transzformátorok, egyenirányító szállítását telepítését. Igény szerint vállaljuk a berendezések védelmi, mérési, vezérlési és szabályozástechnikai rendszereinek kialakítását is.
Az egyes tevékenységeket nemcsak egyedileg, hanem komplex folyamatokban, fővállalkozásban vagy generál kivitelezésben is végezzük, így megbízóink jelentős költségmegtakarítást érhetnek el, míg koordinálási feladatuk minimálisra csökken. Ezek az előnyök nemcsak egy projekt kivitelezési fázisára vonatkoznak, hanem már  a komplex létesítmény- és projekt tervezésénél is jelentkeznek és kiterjednek a karbantartásra és az esetleges hibaelhárításra is.