Kezdőlap 9 Partnerek 9 Exim Kábel Kft.

Exim Kábel Kft.

A budapesti székhelyű Exim Kábel Kft. a távközlési anyagok, speciális anyagok és kábelek lehető legszélesebb skáláját kínálja. Cégünk 2005.-ben alakult három, korábbi piacvezető cég egyesülésével, melyek 1996 óta vannak jelen a magyar piacon.
Cégünk önálló raktárbázissal rendelkezik, az itt tárolt kábelek és vezetékek típusválasztéka és mennyiségi megoszlása, valamint a rendelkezésünkre álló technikai és személyi feltételek lehetővé teszik, hogy megrendelőink igényeit akár azonnal, szükség esetén a lehető legrövidebb szállítási határidővel ki tudjuk elégíteni
Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk a Magyar Telekom Nyrt., az INVITEL Távközlési Szolgáltató Zrt., a Nokia Siemens TraffiCom Kft, a GYSEV Zrt., a MÁV Zrt., a Thales Rail Signalling Solutions Kft, Sagemcom Magyarország Kft., TBÉSZ Zrt., pro Montel Zrt., Pr telecom, OrosCom illetve a MOL NyRt. alvállalkozóinak egyik legjelentősebb üzleti partnerének mondhatja magát.
Cégünk jelentősebb beszállítói partnerei többek között az Isodraht, Draka, Prysmian, Tele-fonika, KDP, Novkabel és az Elkond.
Bármilyen egyedi igény felmerülése vagy műszaki kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal!