Kezdőlap 9 Esemény 9 Stresszmentes Mobilitási Hét Konferencia

Stresszmentes Mobilitási Hét Konferencia

Időpont: 2023/09/08-2023/09/08

Helyszín: Crowne Plaza (Westend) Budapest, Váci út 1-3.

Szervező: Magyar Autóklub, Jövő Mobilitása Szövetség

Programok

Kedves Érdeklődők!

A Magyar Autóklub és a Jövő Mobilitása Szövetség az FIA (Fédération Internationale de l’Automobile) támogatásával Stresszmentes Mobilitási Hét elnevezésű programjának részeként 2023. szeptember 8-án szakmai konferenciát szervez Budapesten, amelyre Tisztelettel meghívom.

 

Mi okozza a legnagyobb stresszt a közlekedés során? Mivel lehetne ezt kiküszöbölni? Hogyan lehet egy nagyváros közlekedését és infrastruktúráját úgy megtervezni, hogy a leghatékonyabb legyen? Attól lesz kevesebb autó, ha kitiltjuk egy adott útvonalról, vagy attól, hogy alternatív közlekedési lehetőségeket sorakoztatunk fel? Miért szükséges minden közlekedőnek ismerni és betartani a KRESZ szabályait? Hogyan kellene módosítani a szabályozást a mai elvárásoknak megfelelően? Hogyan tudjuk megváltoztatni a közlekedők mentalitását és javítani a közlekedési kultúrát?

 

A stresszmentes közlekedés közös, vágyott célunk. Szemléletformálással, oktatással és közös gondolkodással apró lépéseket tehetünk a megvalósítás felé, hogy a végén élmény legyen a közlekedés.

 

„Egymás mellett, biztonságban, szabadon.”

 

Az esemény során olyan elismert és tapasztalt szakemberek fogják megosztani nézőpontjaikat, akik a közlekedés és a pszichológia terén komoly tapasztalattal rendelkeznek. Az előadások során nemcsak új információkra és nézőpontokra tehet szert, hanem lehetősége nyílik az elmélyült gondolkozásra és a szakmai kapcsolatépítésre is. Nagy szükségünk van, hogy elősegítsük a fenntartható, hatékony és fejlett közlekedési megoldások kialakítását Magyarországon.

 

A konferencia időpontja és helyszíne:

 

Időpont: 2023. szeptember 8. 9.30 – 14.30 h

Helyszín: Budapest, Crowne Plaza HotelRegisztrálni >>ITT<< lehetséges!

Meghívó megtekintése ITT