Kezdőlap 9 Esemény 9 Kétéltű turistajárművek a 21. században – a Swimbus eredményei, tervei

Kétéltű turistajárművek a 21. században – a Swimbus eredményei, tervei

Időpont: 2021/03/31-2021/03/31

Helyszín: Online

Szervező: Hajózási Tagozat

Meghívó

Tisztelettel meghívjuk következő tagozati rendezvényünkre, melyre 2021. március 31-én 14.00 órakor „on-line” módon kerül sor.

A rendezvény címe: 

Kétéltű turistajárművek a 21. században – a Swimbus eredményei, tervei  

Előadók: Dr. Galla Gábor a Riverride kft. Ügyvezető Igazgatója és Balla Péter kollégája

 

Üdvözlettel:

Dr. Hargitai Csaba vezetőségi tag és
Csobay Balázs tagozati titkár

Programok

Egyéb információk

Egy kis segítség az online konferencián történő részvételhez

A meghívó tárgyát képező tagozati rendezvényt az MS. Teams program segítségével bonyolítjuk le a virtuális térben. Akinek még ismeretlen a program használata, a rendezvényhez az alábbi módon lehet csatlakozni:

 

  1. A meghívó email alján található egy URL hivatkozás, vagy egy „Kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz” mondat (vagy valami hasonló), amire vagy ami mellett lévő linkre kattintva elindul a számítógép böngészője.
  2. Amikor a böngésző betölti az oldalt, felteszi a kérdést: „Hogyan szeretne bekapcsolódni a Teams értekezletbe?” Itt akinek fel van telepítve a gépére/telefonjára az MS. Teams alkalmazás, választhatja ezt a megoldást is, de a „Folytatás ebben a böngészőben” választásával semmilyen telepített programra nincs szükség.
  3. A kattintás után megjelenik egy bejelentkezési ablak, ahol megadható egy „becenév”, amin a vitafórumon részt vesz.
  4. A „Csatlakozás” gomb megnyomása után máris a vitafórum virtuális szobájában találják magukat, ahol meg lehet hallgatni az előadásokat és hozzá lehet szólni a témához.
  5. Az MS. Teams program képernyő felületének tetején funkció ikonok találhatók, melyekkel a saját webkamera és mikrofon ki-és bekapcsolható, megosztható a saját képernyő, „kéz feltétellel” jelezhető a hozzászólási szándék, megtekinthetők a vitafórumban éppen résztvevők listája (a belépéskor megadott becenevek), illetve az MS. Teams egyéb beállításai változtathatók.
  6. Mivel várhatóan sok résztvevő fog csatlakozni a fórumhoz, tisztelettel kérünk mindenkit, hogy a belépés után a mikrofonját kapcsolja ki az előbb említett funkciógombbal, és csak a hozzászólásainak idejére kapcsolja be azt.
  7. Gyengébb internet adatkapcsolat esetén előfordulhat, hogy szakadozik vagy kifagy a közvetített kép és/vagy a hang, ekkor a saját webkamera kikapcsolásával jelentősen lehet javítani az értekezlet minőségén.

 

Reméljük a rendezvény felkelti az érdeklődésüket, és valamelyest pótolja a személyes találkozót, illetve remélem minél több kollégát láthatunk viszont virtuálisan a rendezvényen.