Kezdőlap 9 Esemény 9 III. E-mobilitás konferencia

III. E-mobilitás konferencia

Időpont: 2018/06/21-2018/06/21

Helyszín: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (K épület Díszterem)

Meghívó

A Közlekedéstudományi Egyesület, a Jedlik Ányos Klaszter és a Regionális Energiagazdasági Kutatóközpont idén immáron harmadik alkalommal rendezi meg az e-mobilitás aktuális kérdéseit áttekintő konferenciát, melyen a szabályozói oldal, a szektorban érdekelt vállalatok, valamint a civil és akadémia szféra képviselői osztják meg gondolataikat arról, milyen módon segíthető elő az elektromos közlekedés további fejlődése Magyarországon. Az idei konferencia fókuszában a küszöbön álló új törvényi szabályozás és az e-mobilitással megjelenő új üzleti modellek, lehetőségek áttekintése áll. Hasonlóan a korábbi évek programjához, idén is megszólalnak a szabályozói oldal, az üzleti szereplők és a társadalmi szervezetek képviselőit. Reméljük, kezdeményezésünk felkelti az Ön érdeklődését és résztvevőink között üdvözölhetjük!

Programok

2018. június 21. (csütörtök) délelőtt

8:15 – 9:00 Vendégérkezés, regisztráció
9:00 – 9:10 A konferencia megnyitása
A KTE és JÁK képviselői
9:10 – 9:35 Az E-mobilitás kormányzati feladatai – fókuszban az innovációs teljesítmény
előadó: Weingartner Balázs, államtitkár Innovációs és Technológiai Minisztérium
9:35-10:00 Az e-mobilitás szabályozásának kérdései és komplex európai gyakorlata
Dr. Grabner Péter, elnökhelyettes MKEH
10:00-10:20 Kávészünet
10:20 – 12:00 Az infrastruktúrafejlesztés és szabályozás kihívásai
  Előadások és panelbeszélgetés iparági érintettekkel az e-mobilitás elterjedéséhez szükséges infrastruktúrafejlesztésekről és vállalataik terveiről
Moderátor: Kovács Csaba, partner, KPMG A panel résztvevői: – Alkér Zoltán, infrastruktúra vezérigazgató-helyettes; NKM Nemzeti Közművek Zrt. – Jászay Tamás, vállalatfejlesztési igazgató; ELMŰ-ÉMÁSZ Nyrt. – Németh Ferenc, döntéshozó kapcsolatok vezető, E.ON Hungária Zrt. – Tóth-Fekete Róbert e-mobilitási csoportszintű vezető, MOL – Ugron Gáspár, ügyvezető igazgató; e-mobi Kft. – Vándor Balázs, vezérigazgató; MVM Partner Zrt.
12:00 – 13:00 Állófogadás – büféebéd

2018. június 21. (csütörtök) délután

13:00 – 14:15 Technológiai fejlesztések az E-mobilitáshoz kapcsolódóan
Moderátor: Vígh Zoltán, közkapcsolati vezető; JÁK Előadók (felkérés és egyeztetés alatt): – Pete Gábor, IoT vezető, Vodafone Magyarország – Az infokommunikáció új rendszere a mobilitási megoldásokban – Gergen Péter, e-mobilitási igazgató, Robert Bosch Kft. – E-mobilitás: Fejlesztés egy forradalomért – Finszter Ferenc, igazgató, TÜV Rheinland – KTI – Elektromos hajtású járművek jóváhagyási követelményei – Takács Árpád, szakmai kommunikációs vezető, AI Motive – Amit ma gondolunk az önvezető e-mobilitásról
14:15 – 15:30 A városok átalakulása, a városi infrastruktúra-használat átalakulása az e-mobilitás terjedésének köszönhetően – Kihívások és jó gyakorlatok
Moderátor: Csiszár Csaba, egyetemi docens, BME Előadók: – Dienes János, Budapest VII. kerület főépítésze – Hoffman Tamás, polgármester, Újbuda (Budapest Főváros XI. kerület) – Nyul Zoltán, stratégia és innováció igazgató (BKK) – Szemerey Samu, Lechner Tudásközpont – Prosits Attila, elnökségi tag, Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége
15:30 – 15:50 Kávészünet
15:50 – 17:00 Az e-mobilitásra épülő innovatív üzleti modellek, használói gyakorlatok
Panelbeszélgetés: A megosztott gazdaságra épülő járműhasználat és a közösségi közlekedési rendszerek a jövő városában Moderátor: Felsmann Balázs társelnök; KTE A beszélgetés résztvevői: – Bartek-Lesi Mária, kutató főmunkatárs; REKK – Dáloki Ádám, ügyvezető, FUTURER Elektromos Rollerek – Kilián Zsolt, mobilitási tanácsadó – Michaletzky Bálint, ügyvezető; GreenGo – Sáreczky Richárd, ügyvezető; MOL Limitless Mobility Kft. – Varsányi Tamás, ügyvezető; Blinkee.city
17:00 – 17:15 A konferencia lezárása

 

A szervező bizottság a programváltozás jogát fenntartja!

Részvételi díj

Részvételi díj 15.000 Ft+Áfa: 15000

Kedvezményes részvételi díj 9.000 Ft+Áfa: 9000

A részvételi díj tartalmazza a konferencián való részvételt, a vendéglátás szolgáltatást, valamint a konferenciaanyagok díját is.

A részvételi díjak az Áfát (27%) nem tartalmazzák. A részvételi díjról a szervezők számlát állítanak ki. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a részvételi díj részben adóköteles természetbeni juttatást (étkezés) tartalmaz, amely a számlán külön sorban kerül feltüntetésre. A vonatkozó jogszabályoknak való megfelelés a konferencia résztvevőinek felelőssége. 

Kedvezményes részvételi díj: KTE és JÁK tagok, valamint REKK Alapítványi támogatók részére. A kedvezményre való jogosultságot a szervezők ellenőrzik.

A KTE tagok részére a kedvezményes részvételi díj, tagdíj elmaradás nélkül érvényesíthető. Amennyiben tagdíj elmaradása van, nem tudjuk a kedvezményes részvételi díjat biztosítani.

Jelenleg az online jelentkezési felület fejlesztés alatt áll. A konferenciára való jelentkezését a letölthető jelentkezési lap kitöltésével tudja megtenni, amelyet kérjük, hogy a rendezveny@ktenet.hu e-mail címre legyenek kedvesek megküldeni.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük. 

Lemondási feltételek

 • A részvétel a konferencia előtt 14 nappal (vagy korábban):
  díjmentesen lemondható.
 • Lemondási díj a konferencia előtt 9-14 nappal:
  A teljes részvételi díj 50%-a.
 • Lemondási díj a konferencia előtt 5-8 nappal:
  A teljes részvételi díj 75%-a.
 • Lemondási díj a konferencia előtt 3-4. nappal:
  A teljes részvételi díj 80%-a.
 • Lemondási díj a konferencia előtt 1-2 nappal:
  A teljes részvételi díj 90%-a.
 • Lemondási díj a konferencia ideje alatt:
  A teljes részvételi díj 100%-a.

Egyéb információk

Kiállítók, Támogatók

Kiállítók és támogatók jelentkezését is várjuk konferenciánkra, így amennyiben  bővebb információt kíván kapni a megjelenési lehetőségekről, kérjük vegye fel a kapcsolatot a KTE Titkárságán Szabó Orsolyával (szabo.orsolya@ktenet.hu; +36 1/353 2005).

SZAKMAI TÁMOGATÓ:


MVM Partner Zrt.

www.mvmpartner.hu
   

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNER:


ELMŰ-ÉMÁSZ
www.emasz.hu

 


NKM Nemzeti Közművek Zrt.
www.nemzetikozmuvek.hu

 

SZPONZOR:


KPMG Tanácsadó Kft.
kpmg.hu

MOL
mol.hu


E.ON Hungária Zrt.
www.eon.hu

KIÁLLÍTÓ:


Asisit. d.o.o.
https://www.asist.si

E.ON Hungária Zrt.
www.eon.hu


Robert Bosch Kft.
www.bosch.hu

 

A III. E-mobilitás konferencia kiállítójának cikke

ASIST Kft. a forgalmi redrendszerek automatizációjának úttörője

Az Asist kft 1997-ben alakult  közlekedés-automatizációs eszközök és rendeszerek fejlesztési szándékával.
Azóta vezérlő irányító és ellenőrző hálózatot fejlesztettünk ki nemcsak a szlovén infrastruktúrában, városokban, autópályákon és egyéb közutakon hanem külföldön is főleg a volt Jugoszlávia területén.  Termékeinket folyamatosan tökéletesítjük a legújabb inelligens közlekedési technológiák alkalmazásával. 

Legújabb fejlesztésünk:  jármű-kommunikáció a V2X ITS-G5  technológiával…

 

Letölthető dokumentumok