Kezdőlap 9 Esemény 9 BAZ Megyei KTE Farsangi Bál

BAZ Megyei KTE Farsangi Bál

Időpont: 2015/02/21-2015/02/21

Helyszín: Miskolci VIGADÓ Étterem

Szervező: BAZ Megyei Területi Szervezet

Meghívó

A konferencia fővédnöke: Magda Attila KTE ügyvezető

Minden kedves érdeklődőt tisztelettel meghívunk a Közlekedéstudományi Egyesület BAZ Megyei Szervezetének rendezvényére

Programok

2015. február 21. (szombat) délután

Garamvölgyi Mihály

KTE BAZ Megyei Szervezetének elöke

 

18.30-19.00 Vendégek érkezése, fogadása 19.05-19.25 Elnöki köszöntő, Védnök beszéde 20.30-21.30 Vacsora 21.30-21.55 Műsor-formációs tánc 22.00-től Zene, Tánc 00.30-01.00 Tombola 01.00-tól Virsli felszolgálása 03.00-ig Zene, tánc

 

ÉTEL: I. Menü: Mangalica terrine, burgonya chipssel, vörösboros meggy chutneyval, házi cipóval Dijoni mustárban érlelt sertéskaraj, füstölt sajtos burgonyapürével, bacon chipssel Somlói revolúció torta II. Menü: Serrano sonkás, magvas grissini, ruccolával, kéksajt öntettel Egészben sült sertésszűz, baconba tekert zöld spárgával, aszalt szilva mártással, tócsnival Milotai mézes grillázstorta Éjfél után: 1 pár virsli mustárral, péksüteménnyel ITAL: Elnöki köszöntő, pezsgővel! Az asztalokon két személyre: 1 üveg fehér vagy vörös bor (vagy 6 üveg 0,33-as sör) 2 üveg 0,25 üdítő,(Pepsi-Cola termék) 2 üveg 0,33 ásványvíz, 2 presszókávé tejszínnel Rövidital Büfé egész este korlátlan fogyasztással a KTE asztalánál!

Egyéb információk

Közlekedéstudományi Egyesület Borsod Megyei Szervezete által rendezett

Farsangi Bál 2015.

 

 

Immár tizenhatodik alkalommal rendezte meg Miskolcon, 2015. február 21-én hagyományos Farsangi bálját a Közlekedéstudományi Egyesület Borsod Megyei Szervezete. A bál helyszínének továbbra is Miskolc egyik legpatinásabb vendéglátó helyét a Népkerti Vigadó Étteremet választották a szervezők.

A Farsangi Bálon a már évek óta megszokott nagy létszámmal vettek részt a KTE megyei szervezet, 13 szakcsoportjának tisztségviselői, tagvállalatainak, anyacégeinek, és partnereinek, vendégei. Külön megtiszteltetés volt a megyei bálozók számára, hogy a Farsangi Bál védnökségét Magda Attila KTE ügyvezetőjének személyében ebben az évben is elvállalta a Közlekedéstudományi Egyesület.

Az esemény minden évben nagyon jó lehetőséget biztosít a megye műszaki értelmiségének, a közlekedési ágazat – vasút, közútkezelő, útépítő, helyi-helyközi gépjármű közlekedés, szállítmányozó – felsővezetőinek kötetlen, felszabadult találkozójához, a kialakuló kapcsolatok ápolásához. A Magyar Közút Nonprofit Zrt B.-A-Z. Megyei igazgatóság KTE tagjai számára különösen fontos esemény volt ez a rendezvény, mivel a KTE Megyei Szervezetében nagy létszámmal dolgoznak, és vállalnak vezető feladatot a közutas kollégák. A báli vendégek közül 36 fő képviselte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Megyei Igazgatóságát, és a szomszédos Heves Megyei igazgatóságot.

Köszöntőjében Garamvölgyi Mihály a KTE megyei elnöke üdvözölte a megjelent vendégeket, bálozókat, a Közlekedéstudományi Egyesület ügyvezetőjét, budapesti vendégeket, megyei cégvezetőket, szakcsoport elnököket és titkárokat. Elismeréssel szólt a KTE Borsod Megyei Szervezet 444 fős taglétszáma által végzett munkájáról, gratulált a kitüntetésben részesített KTE tagoknak, akik között minden évben több Magyar Közút Nzrt.-nál dolgozó kolléga is szerepelt.

Ezt követően Magda Attila a KTE ügyvezetője, – egyben a bál védnöke – pezsgős pohárköszöntővel ünnepélyesen megnyitotta bált, melyen már ötödik éve nagy örömmel vesz részt.

Megkezdődött a mulatság!

Zeneszó mellett fogyasztotta el a vendégsereg a rendkívül ízletes vacsorát, majd a 4-DANCE táncos műsorral szórakoztatta a közönséget, és alapozta meg a hangulatot. Természetesen hangulatserkentő italokban sem volt hiány. 2300 órától „Szív küldi szívnek szívesen” tette hangulatosabbá a rendezvényt, olyan dalokat, számokat játszott a zenekar, melyre szerettek volna táncolni a vendégek.

A bálozók a „KODEX” Szalon-és Tánczenekar muzsikájára rophatták a táncot hajnalig. A tombolasorsoláson a résztvevő cégek által felajánlott értékes ajándékok mindegyike gazdára talált éjfélkor. A sorsolás izgalmai után következett a hagyományos „roppanó” virsli felszolgálása tormával és mustárral, mely újabb lendületet adott a táncos lábú vendégeknek.

A szervezők sikerrel invitálták a tagvállalatok vezetőit és a vezetőségi tagokat, akiknek aktív közreműködésével a rendezvény ismételten sikeres lett, ezt bizonyítják a bálon készített fotók is. Az átmulatott éjszakától kissé fáradtan, de jókedvűen köszöntek el egymástól a helyi és fővárosi résztvevők.

Az utolsó vendégek hajnali négy óra után tértek csak nyugovóra.             

 

Kiss Béla József

KTE Megyei Titkár