Tisztelt KTE Tagok!

Tisztelettel tájékoztatom a KTE tagokat, hogy a 2021. májusi közgyűlésen a Küldöttközgyűlés is megszavazta a KTE tagdíj módosítást, így 2021. évben a tagdíjak az alábbiak szerint módosulnak.

 • Egyéni tagdíj: 3.000 Ft/év
 • Diák és nyugdíjas tagdíj: 1.500 Ft/év
 • Örökös tagok tagdíja: továbbra is 0 Ft

A tagdíjak 2021. évtől módosulnak, így az idei évre is ezek az összegek érvényesek.

A tagdíj fizetés határideje: 2022. március 31.

A tagdíjfizetés módjai


Tagdíjfizetés személyesen a KTE Irodában

A személyes tagdíjfizetés a KTE Titkároknál az eddig megszokott módon történhet. Az Irodában, ügyfélfogadási időben.

Tagdíjfizetés átutalással

Átutalással a 10200823-22212474-00000000 sz. K&H Bank számlánkra (számlatulajdonos: Közlekedéstudományi Egyesület, közlemény: név, születési idő, anyja születési neve) tudnak tagdíjat fizetni.


Üdvözlettel:

Dr. Tóth János
főtitkár


Támogatások és jogi tagdíjak

A Közlekedéstudományi Egyesület egyéni tagdíjait valamint az ezeken felül önkéntesen választható kiemelt tagdíjfizetési és támogatási lehetőségeket ismertetjük. Az egyéni tagdíjakon túli tagdíjak és támogatások hivatalosan a KTE Küldöttközgyűlésének 2021. május 26-ai határozata értelmében 2021-től érvényesek, azonban az Alapszabályunk jelenleg is lehetővé teszi, hogy a tagság támogassa az Egyesület működését, ezáltal a céljai elérését. A jogi tagdíjaink mértékét az érintett jogi tagunk felajánlása alapján, egyéni megállapodás útján határozzuk meg.

A KTE 2014. május 21-i Küldöttközgyűlésés határozata alapján az Egyesület 2015-től bevezeti a bankkártya méretű plastic tagsági igazolványt. Az Igazolványok egy kereskedelmi kedvezményt nyújtó kártyák is egyben. Az elfogadó helyekről szóló információ ennek a lapnak az alján Található vagy pedig  ITT  letölthető. Az igazolványok gyártási- és éves megújítási költségeit  a határozat alapján a tagok fizetik. A gyártási költség 2015-ben a kártyák kiadásának évében, illetve új kártya igénylése esetén 200 Ft/tag.  A korábban elfogadott 40 Ft/év megújítási (matrica)  díjat a KTE központi költségvetésből állja, a tagoknak ezt nem kell megfizetniük.


Egyesületünk tagdíjai egyéni tagjaink részére: 

 • Egyéni tagdíj: 3.000 Ft/év +200 Ft kártya gyártási költség új tagok vagy elveszett kártya esetén.
 • Diák*, nyugdíjas egyéni tagdíj: 1500 Ft/év +200 Ft kártya gyártási költség új tagok vagy elveszett kártya esetén.
 • Az Örökös Tagjaink részére a KTE tagság díjmentes, csak 200 Ft kártyagyártási költséget kell fizetniük elvesztés esetén.

*:  Diák tagdíjat fizethet minden nappali tagozatos diák vagy főiskolai/egyetemi hallgató illetve PhD hallgató. Az esti vagy levelező tagozatos hallgatók egyéni tagdíja 1.500 Ft/év.


Az egyéni tagdíjon felül, belátása szerint támogathatja Egyesületünket. 


A tagdíjfizetés esedékessége:

A tagdíjat az aktuális év első negyedévében (legkésőbb március 31-ig) kell befizetni.


Tagdíjfizetési módok:

 1. Titkárságon készpénzben (1066 Budapest, Teréz Krt. 38.).
 2. Titkároknak készpénzben (Az illetékes területi szervezetnél vagy tagozatnál).
 3. Átutalással. Bankszámlaszámunk: K&H Bank Zrt. 10200823-22212474-00000000. A közleménybe kérjük, hogy szíveskedjen feltüntetni a nevét és tagsági azonosítóját. Amennyiben az azonosító nem áll az Ön rendelkezésére, akkor szíveskedjen feltüntetni a nevét, az édesanyja leánykori nevét és az Ön születési évét.

***: A csekken történő tagdíjfizetés 2013. december 31-én megszűnt.

Köszönjük, hogy a tagdíjának rendszeres befizetésével hozzájárul az Egyesület zavartalan működéséhez!
Külön köszönjük az esetleges kiemelt támogatását is!


EDC kártya elfogadóhelyek

(Ez az információ  ITT  letölthető formában is megtalálható.)


Tisztelt Tagtársak!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a tagkártyák elkészültek, és a 200 Ft-os kártyadíj befizetését követően körülbelül 2 héten belül átvehetők.

Néhányan azok közül, akik már átvették a Tagsági Igazolványukat, jelezték, hogy sikeresen vásároltak a kártyával, esetenként akár  1000-2000 forint  közötti összeget megtakarítva. Annak érdekében, hogy Ön is élhessen ezzel a lehetőséggel, az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani ahhoz, hogy hol tudja felhasználni a kedvezményre jogosító kártyát.


Elfogadóhely keresés

Az elfogadó helyekről naprakész információt talál a kártyát szolgáltató cég honlapján:  www.edc.hu

Egyes üzletek keresése

www.edc.hu/kereso  oldalon lehet keresni cégnévre, településre vagy kerületre, tevékenységre és régióra. A keresés indításához elég egyet megadni, illetve kitölteni a keresőmezők közül. A találati listában megjelenik a cég neve és tevékenységi kategóriája, a régió, a cég címe, és kiemelve a cég által felkínált kedvezmény mértéke.

Részletes céginformációhoz a cég nevére, illetve a kedvezmény mértékére kattintva juthat.

További lehetőségek:

 • Üzlethálózatok keresése:  A  www.edc.hu/halozatok  linken a legalább három egységgel rendelkező elfogadóhelyek - csökkenő sorrendű táblázatban - tekinthetők meg.
 • Katalógus:  A  www.edc.hu/katalogus  oldalon töltheti le a naprakész országos és regionális katalógusokat pdf formában.
 • Elfogadóhely-térkép:  A  www.edc.hu/teljesterkep.php  linkre kattintva megtekintheti az összes elfogadó helyet az országos térképen.

Az EDC Elfogadó Partnerei a kedvezményeket NEM tudják érvényesíteni a következő termékeikre: autópálya-matrica, dohányáru, gumiabroncs, gyógyszer, LEGO, menetjegy, mobilbilegyenleg feltöltés, illetve feltöltő kártya, BP gáz, tankönyv, újság.

Az EDC Elfogadó Partnerei az akciós termékeikre az alapkedvezménynek csak a felét kötelesek biztosítani. (Azaz pl. 15% esetén csak 7,5%-ot.)


Nem talál a környezetében elfogadóhelyet?

Biztosan van Önnek is néhány olyan kiskereskedő vagy (lokális) szolgáltató ismerőse, aki szívesen lenne EDC Elfogadó Partner, ha tudna rendszer forgalomnövelő erejéről.  Amennyiben igen, várják a partner csatlakozását a   http://www.edc.hu/elfogado oldalukon.


Sok megtakarítást kívánunk!