Közlekedéstechnikai Napok - Budapest Nyugati pályaudvar műemléki épületének felújítása

Általános Közlekedési Tagozat
Online
2021. december 09.

Program

2021-12-09

 

 

Tisztelt Közlekedéstudományi Egyesületi Tagok!

Tisztelt Érdeklődők!

 

A Közlekedéstudományi Egyesület Általános Közlekedési Tagozata tovább folytatja a 2016 évben megkezdett „Közlekedéstechnikai Napok” c. konferenciasorozatát Dr. Fónagy János KTE elnök védnöksége alatt.

 

A következő konferenciára: Budapest Nyugati pályaudvar műemléki épületének felújítása címmel kerül sor.Konferencia időpontja:

2021. december 9. 13:00 óra.

  

A Konferenciához történő belépés hivatkozása: 

Microsoft Teams értekezlet

Csatlakozás számítógépen vagy mobilappon

Kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz

Vagy hívás (csak hang)

+36 1 955 5344,,545283686#   Hungary, Budapest 

Telefonkonferencia azonosítója: 545 283 686# 

Helyi telefonszám keresése | Új PIN-kód beállítása

További információ | Értekezlet beállításai

 

A linkre történő kattintással lehet belépni - majd a - A(z) Microsoft Teams megnyitásakor a teljes nevét szíveskedjen megadni, majd ez után lehet csatlakozni.  A Konferencia előtt 15 perccel érdemes kipróbálni. A kezdés előtt akkor sikeres a teszt, ha rendszer ezt írja ki: "Az értekezlet egyik résztvevője hamarosan beengedi.

FONTOS: A KTE érdeke, hogy a rendezvényről kép-, hang- és videófelvétel készüljön, melynek célja a rendezvényeinek megörökítése.

Az elkészült felvételek a KTE honlapján, online közösségi felületein, valamint további kiadványokban is közzétételre kerülhetnek. Amennyiben a felvételeken nem kíván szerepelni, akkor kérjük a kamra és a mikrofon kikapcsolását. Kérem, hogy a mikrofonját szíveskedjen lenémítani, és csak akkor aktiválja, ha szót kért, és kapott. A hozzászólása után kérem, hogy ismét szíveskedjen némítani a mikrofont.

 

Levezető elnök, a beszélgetést vezeti: Perger Imre nyugdíjas MÁV igazgató

 

A tervezett program

13:00 – 13:10

Köszöntő - Horváth Zsolt Csaba, KTE Általános Közlekedési Tagozatának elnöke

13:10 – 13:20

Levezető elnöki megnyitó - Perger Imre nyugdíjas MÁV igazgató

13:20 – 13:50

A Pályavasúti területi igazgatóság Budapest helye és szerepe a MÁV Zrt. szervezetében - Kiss Gábor Vasúti Tagozat Vasútüzemi Szakosztály elnök

13:50 – 14:30

Budapest Nyugati pályaudvar műemléki épületének felújítása - Puszpán János igazgató MÁV Zrt. Beruházás Lebonyolító Igazgatóság

 

14:30 – 15:00

Vonatforgalmi korlátozások a pályaudvar teljes lezárása latt - Pósalaki László osztályvezető VPE Vasúti Pályakapacitás-elosztó Kft.

15:00 - 

Felkért hozzászóló:

- Földiák János szolgáltatásfejlesztés vezető MÁV-START Zrt.

Egymás közt, szabadon - beszélgetés az elhangzott előadások nyomán.A konferenciára ezúton szeretném meghívni Önöket az Általános Közlekedési Tagozat nevében. Részvételi díj nincs.Horváth Zsolt Csaba 

elnök 

   Általános Közlekedési Tagozat