1 Közlekedéstudományi Egyesület - KTE

XIX. Közlekedésfejlesztési és beruházási konferencia

Vas Megyei Területi Szervezet
Bükfürdő
2018. április 25-27.
Meghívó 

Előadók jelentkezését várjuk!

 

A konferencián a hagyományokhoz híven a közlekedés építés minden területéről várjuk az előadni kívánó szakembereket, kutatókat, tervezőket, kivitelezőket és a hatóságok képviselőit.

A konferencia helyszíne: hagyományosan Bükfürdő (Greenfield Hotel Golf & Spa).

Az előadásokra történő jelentkezés határideje: 2018. február 08.

A tudományos igényű előadások tervezett időtartama: 20 perc.

A jelentkezés feltétele: Az előadó pontos adatainak megadása, illetve az előadás 2000–2500 karakter hosszúságú kivonatának beküldése, amelyet a konferencia programfüzetében is megjelentetünk. Az előadáshoz szükséges technikai eszközöket (tábla, videó, számítógép, projektor) – amennyiben azokat azt előzetesen a jelentkezési adatlapon jelzi – igény esetén biztosítjuk.

A beérkezett absztraktok elbírálását a Szervező Bizottság végzi, amelynek eredményéről 2018. március 2-ig értesítjük a jelentkezőket. A konferencia végleges programjának kiírása március 20-ig várható. A konferencián 8 előadó számára biztosítunk helyet. Az előadások írásos változata konferencia kiadványunkban kap majd helyet, melyet kérjük legkésőbb 2018. március 28-ig szerkeszthető formában, képeket ábrákat külön fájlban szíveskedjen majd megküldeni. Az előadások megtartásáért a KTE-nek honoráriumot nem áll módjában fizetni, de természetesen előadóinkat a saját prezentációjuk napján vendégül látjuk.

Felmerülő kérdések esetén, amennyiben az szakmai jellegű, úgy Stangl Imre (stangl.imre.laszlo@mav.hu, +36-30-241-3511), valamint Csilléry Béla (csillery.bela@vhu.hu, +36-30-946-7797), míg a konferencia egyéb általános tájékoztatásának vonatkozásában a KTE Titkárságán, Szanku Kitti (szanku.kitti@ktenet.hu, +36-1-353-2005) áll szíves rendelkezésére.

Érdeklődéssel várjuk előadói jelentkezését!

 

Továbbá nagy örömünkre szolgálna, ha Önt és munkatársait köszönthetnénk a konferenciánkon, egyúttal kérjük megtisztelő támogatását is. Kérjük tekintse meg az alábbiakban felsorolt megjelenési és szponzorációs lehetőségeinket, de természetesen egyéb, itt nem szereplő igények esetére egyedi megállapodások is köthetők.

Kiállítási lehetőség: A konferencián 2-5 m2 kiállítási területet biztosítunk partnereinknek. A kiállítási terület igénylésére közvetlenül a KTE titkárságán, vagy a konferencia jelentkezési lapjának visszaküldésével lesz lehetősége. A kiállítási terület 35.000 Ft+ÁFA/m2 áron foglalható.

Hirdetések: A konferencia kiadványában megjelentetheti cége ismertetőjét, termékeit és tevékenységét. A/6 méretű hirdetés 10.000 Ft+ÁFA, a nagyobb felület arányosan növekvő költséggel rendelhető.

Tombola a konferencián: A konferencia gálavacsoráján tombolasorsolást tartunk, melyhez szeretettel várjuk támogatásukat ajándéktárgyakkal, szolgáltatásokra váltható voucherrel, vagy vásárlási utalványokkal. Kérjük, hogy felajánlásukat szíveskedjenek előre jelezni a szervezőknek, vagy a KTE titkárságának.

Egyesület támogatása adománnyal:

Anyagi támogatásának lehetőségei: 50.000 Ft-tól

  1. Adomány közhasznú civil szervezet részére
  2. Szervezési költség átvállalása

 

Az adományozóinkat, támogatóinkat az Egyesület honlapján a konferencia programjában megjelenítjük.

Támogatási szándékát kérjük, szíveskedjenek a mellékelt Támogatói lap kitöltött és cégszerűen aláírt példányának a rendezveny@ktenet.hu e-mail címre, vagy a +36-1-353-0562 telefax számra történő visszaküldésével jelezni lehetőleg 2018. március 31-ig. Ezen határidő után is elfogadunk felajánlást, azonban a konferencia kiadványban már nem tudjuk biztosítani a megjelenést, csak a rendezvény helyszínén.

 

Szívélyes támogatását várva, szívélyes üdvözlettel:

 

a XIX. Közlekedésfejlesztési és beruházási Konferencia

Szervező Bizottsága

 

 

Letölthető dokumentumok