1 Közlekedéstudományi Egyesület - KTE

I. Magyar Közlekedési Konferencia (42. Útügyi Napok és 8. Nemzeti Közlekedési Napok)

Közlekedésépítési Tagozat, Közúti Szakosztály
Eger, Hotel Eger & Park****
2017. október 18-20.
Meghívó

Dr. Fónagy János miniszterhelyettes úr támogatásával a közutas szakterületen nagy hagyományokkal rendelkező Útügyi Napok és az összközlekedési szakmai fórumként többször megrendezésre került Nemzeti Közlekedési Napok szellemiségének továbbéltetőjeként kerül megrendezésre ez a konferencia a Közlekedéstudományi Egyesület szervezésében, melyre szeretettel várjuk majd jelentkezését.

I. Magyar Közlekedési Konferencia

Alcím: 42. Útügyi Napok és 8. Nemzeti Közlekedési Napok

Helyszín: Eger, Hotel Eger & Park****
Időpont: 2017. október 18-20.A konferencia szakmai programja még egyeztetés alatt áll, de hamarosan bővebb információkat is megtudhat a rendezvényről és a jelentkezési feltételekről, így kérjük figyelje folyamatosan Programajánló leveleinket.

 

Kiállítás/Támogatás

Nagy örömünkre szolgálna, ha Önt és munkatársait köszönthetnénk a konferenciánkon, egyúttal kérjük megtisztelő támogatását is. Kérjük tekintse meg az alábbiakban felsorolt megjelenési és szponzorációs lehetőségeinket, de természetesen egyéb, itt nem szereplő igények esetére egyedi megállapodások is köthetők.

Kiállítási lehetőség: A konferencián 2-5 m2 kiállítási területet biztosítunk partnereinknek fedett területen. A kiállítási terület igénylésére közvetlenül a KTE titkárságán, vagy a konferencia Szándéknyilatkozat/Támogatói lapjának visszaküldésével lesz lehetősége. A kiállítási terület 35.000 Ft+ÁFA/máron foglalható.

Egyesület támogatásának további lehetőségei:

Anyagi támogatásának lehetőségei: 50.000 Ft-tól

  1. Adomány közhasznú civil szervezet részére
  2. Szervezési költség átvállalása

Támogatóinkat az Egyesület honlapján és a konferencia programjában, valamint további konferenciára vonatkozó dokumentumainkon is megjelenítjük.

Támogatási/Kiállítási/Szponzorációs szándékát kérjük, szíveskedjenek az alábbiakban letölthető Támogatói lap kitöltött és cégszerűen aláírt példányának a rendezveny@ktenet.hu e-mail címre, vagy a +36-1-353-0562 telefax számra történő visszaküldésével jelezni lehetőleg 2017. szeptember 30-ig. 

Bővebb információk, egyedi igények és felmerülő kérdések esetén szíves rendelkezésére áll a KTE Titkársága (rendezveny@ktenet.hu, +36-1-353-2005).

 

Szívélyes támogatását várva, szívélyes üdvözlettel:
Az I. Magyar Közlekedési Konferencia
Szervező Bizottsága

 

A KONFERENCIA RÉSZTVEVŐINEK NAGY LÉTSZÁMA MIATT A SZÁLLÁSFOGLALÁST CSAK TÖBB SZÁLLODÁBAN TUDJUK MEGOLDANI, MELYEKET TERMÉSZETESEN EZÚTTAL IS MI INTÉZÜNK MAJD. AZ ALÁBBI SZÁLLÁSHELYEKKEL KEZDTÜK MEG AZ EGYEZTETÉSEKET ÉS HAMAROSAN MEGTEKINTHETŐK LESZNEK MAJD AZ ÁRAK IS.
ADDIG IS KÉRJÜK SZÍVES TÜRELMÉT!

Szállás

Hotel Eger**** ( 3300 Eger, Szálloda u. 3. )

A Hotel Eger**** épületszárny a szálloda bázisának is hívható. Ezen a részen került kialakításra a vendégek fogadására kialakított Recepció valamint a felüdülést szolgáló Gyógyászati részleg és a Wellness fürdő. A szállodai földszintjén található internet- és gyermeksarok valamint Piano Drink bár.

A  Hotel 173 szobája komplex belsőépítészeti átalakítása során teljesen új bútorzatot kapott, valamint a szobák fürdőszobái és erkélyei is új burkolattal idomulnak a modern és lendületes stílushoz.

A szobák nagy részéhez –  utca fronti vagy Érsekkerti kilátással rendelkező - erkély is dukál. A szobák felszereltségében megtalálható: légkondicionálás, WIFI csatlakozási lehetőség, minibár, televízió, telefon. A fürdőszobában hajszárító. Valamennyi szobában két ágy található, az ágyak igény szerint össze vagy széthúzhatóak.

Honlap: http://hotelegerpark.hu/web

Hunguest Hotel Flóra*** (1061 Budapest, Székely Mihály u. 3.)

Az egri Hunguest Hotel Flóra*** a gyógyvízforrások központjában, a városi strand és a versenyuszoda közvetlen szomszédságában található. A szállodával átellenben áll a felújított impozáns Török Fürdő, amely az egykori oszmán uralom fürdőkultúráját idézi.

A vendégek a szálloda halljából közvetlenül és díjtalanul mehetnek át az Eger városi termálfürdőbe, ahol gyógy- és termálmedencék, úszómedence, víziváras gyermek élménymedence, dögönyöző várja fürdésre vágyókat.  Az egri strand fedett élményfürdőjének használata szintén ingyenes.

A hotel gazdag szolgáltatásválasztéka, a vendégcentrikus személyzet és Eger városának egyedülálló atmoszférája garantálja, hogy az ellátogató vendégek élményekben gazdagon távoznak a Hunguest Hotel Flórából.

Minaret Hotel Eger *** (3300 Eger, Knézich Károly u. 2.)

Az egri lüktető élet központjában a Park-klub.hu csoport jóvoltából újra életre kelt a Park Hotel Minaret, mely a barokk belváros egyik legimpozánsabb miliőében helyezkedik el.

A tájegység legfőbb építészeti vonzereje Eger belvárosa, a török hódoltság idejéből fennmaradt Minaret emlékmű, az Egri vár történelmi műemlékei, a barokk és klasszicista házsorok, melyek között helyezkedik el a Minaret Hotel.

A hotel kialakítása teljesen tükrözi a város hangulatos kis utcáit, zegzugos kis félreeső találka helyeit, ezzel is még otthonosabbá téve a metropoliszi életet.

A szállodában 37 db szoba került kialakításra, melyek kiváló kényelmet teremtenek a városba érkezők számára, legyen ez a cél üzleti, átutazó, turista vagy éppen családi kiruccanás. Minden kényelmet és igényt kielégítő komfort szobákkal várjuk Önöket!

Unicornis Hotel *** (3300 Eger, Dr. Hibay Károly utca 2.)

Az egri Unicornis Hotel szállodából a város legfontosabb nevezetességei, múzeumai, belvárosi szórakozóhelyei és éttermei gyalogosan megközelíthetők. Két percnyi séta innen Eger szíve, a Dobó tér.

A szállodában 39 modern berendezéssel ellátott szoba található. A szobák mindegyike légkondicionált, zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, műholdas tévével felszerelt.

Imola Hotel Platán (3300 Eger, Csákány utca 7.)

Az Imola Hotel felnőttbarát szállodaként üzemel, mely egyedülállóan nyugodt környezetet biztosít az a vendégek számára. A szálloda hitvallása, hogy minden szülő, nagyszülő megérdemli a kényeztetést, és ha csak egy rövid időre is, de körülötte forogjon a világ.

Az Imola Hotel Platán megálmodói számára nem csupán egy szálloda megépítése volt a cél, hanem egy egyedülálló Gyógy- Idegenforgalmi és Rekreációs Központot hívtak életre. A 29 Prémium, 3 Junior és 19 De Luxe lakosztályunk mindegyike rendelkezik erkéllyel, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a keleti oldalon az Eged-hegyre illetve a nyugati oldalon az Egri Termál Fürdő több száz éves platánfáival övezett területére. 

Széles körű wellness és beauty szolgáltatásainkat (szépségszalon, fodrászat) szeretettel ajánlják rekreációs jelleggel, pusztán kikapcsolódni, feltöltődni vágyó felnőtt, 16 éves kor feletti vendégek számára. A szállodában három beltéri medence, továbbá jakuzzi és kültéri kénes vizű ülőmedence  került kialakításra. Az exkluzív szauna só szoba és solar beach teszi még színesebbé a wellness élményt. 

Letölthető dokumentumok